• Cosul de cumparaturi este gol!

NATURAL pentru COPII (siropuri si vitamine delicioase)53.00 Lei
Jeleuri MULTIVITAMINE delicioase pentru IMUNITATEA Copiilor (60 bc pentru 1-2 luni) sunt deosebit de eficiente pentru sistemul imunitar! Iată cât de multe vitamine: Vit. A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D3, E, K1, Acid Folic, biotina plus minerale, seleniu, zinc.Produsul Multivita de la Vitaking este o vitamină gelatinoasă delicioasă, cu aromă de cir..
Jeleuri MULTIVITAMINE delicioase pentru IMUNITATEA Copiilor (60 bc pentru 1-2 luni) sunt d...
53.00 Lei
62.00 Lei
Părinții doresc ce este mai bun pentru copiii lor, însă uneori nu putem asigura necesarul de vitamina C doar din alimentație. Jeleurile delicioase cu Vitamina C reprezintă o modalitate ideală de a întări sistemul imunitar al copiilor.Produsul Vita-C este o vitamină gelatinoasă delicioasă cu aromă de portocale. În cazul vitaminelor destinate copiilo..
Părinții doresc ce este mai bun pentru copiii lor, însă uneori nu putem asigura necesarul ...
62.00 Lei
71.00 Lei
Multivitamine dedicate special celor mici cu vârsta între 4-6 ani. Fiecare comprimat conţine 17 feluri de vitamine, minerale şi oligoelemente esenţiale, în echilibru perfect, ce asigură aprovizionarea ideală a organismului copiilor.Celor mici deseori nu-i plac comprimatele, indifirent dacă este vorba despre medicamente sau vitamine. Aceste comprima..
Multivitamine dedicate special celor mici cu vârsta între 4-6 ani. Fiecare comprimat conţi...
71.00 Lei
55.00 Lei
Omega 3 natural pentru copii de la 2 la 10 ani, cu aroma de capsuni. Acidul gras esenţial Omega 3 şi uleiul din peşte sunt necesare copiilor în creştere pentru a le asigura aportul de vitamina D şi de uleiuri esenţiale pentru dezvoltarea armonioasă a sistemului circulator şi pentru o dezvoltare mentală sănătoasă.Ajută totodată la dezvoltarea sănăto..
Omega 3 natural pentru copii de la 2 la 10 ani, cu aroma de capsuni. Acidul gras esenţial ...
55.00 Lei
41.00 Lei
Sirop cu extract de propolis si plante dedicat copiilor pentru cresterea apetitului. Are în componență plante cu proprietăți curative recunoscute în medicina naturistă, special concepută pentru creşterea poftei de mâncare la copii.POLENULPolenul este un stimulent al poftei de mâncare, și este recomandat pentru copiii în creştere. Ajută procesul cre..
Sirop cu extract de propolis si plante dedicat copiilor pentru cresterea apetitului. Are î...
41.00 Lei
50.00 Lei
Sirop gustos pentru pentru întărirea sistemului imunitar ai celor mici cu vitamine, minerale si extracte de plante. Siropul este suficient pentru o cura de imunizare de 2 saptamani.ASTRAGALUS: Reprezintă unul dintre cele mai bune tonice imunitare pe termen lung. În mod similar cu Echinacea, astragalul amplifică imunitatea prin sporirea ni..
Sirop gustos pentru pentru întărirea sistemului imunitar ai celor mici cu vitamine, minera...
50.00 Lei
45.00 Lei
Sirop delicios dedicat unei cure de vitaminizare pentru copii de circa 2 săptămâni. Conține și vitamina D3! Sirop gustos din extracte de plante, cu vitaminele C, D3, E și complex de vitamine B. Complexul de vitamine B include o serie de șapte vitamine solubile în apă, esențiale pentru organism. Vitaminele B sunt recunoscute în principal pe..
Sirop delicios dedicat unei cure de vitaminizare pentru copii de circa 2 săptămâni. Conțin...
45.00 Lei
50.00 Lei
Sirop special conceput pentru a lupta împotriva afecțiunilor căilor respiratorii superioare, alergii și astm. Produsul are în componență plante și minerale cu proprietăți curative recunoscute în medicina naturistă.SOC:Se foloseşte pentru efectul său rapid de mobilizare a sistemului imunitar, de combatere a durerii şi a inflamaţiei. Efectul principa..
Sirop special conceput pentru a lupta împotriva afecțiunilor căilor respiratorii superioar...
50.00 Lei
64.00 Lei
Vitamina D3 2000 UI masticabilă, cu gust delicios de căpşuni. Varianta de pret pt 210 comprimate. Aceasta varianta de vitamina D3 este ideala si va fi apreciată şi de copilul dumneavoastră. Vitamina D este produsă în piele după expunerea la lumina ultravioletă B, din sursele solare sau artificiale, şi apare în mod natural într-o gamă mică de a..
Vitamina D3 2000 UI masticabilă, cu gust delicios de căpşuni. Varianta de pret pt 210 comp...
64.00 Lei
ARATA 1 la 9 din 10 (2 Pagini)