• Cosul de cumparaturi este gol!

Vitamine E si K

Vitamine E si K

Alaturi de vitamina C, vitamina E este cel mai popular supliment de vitamine. Iar popularitatea sa pare sa fie bine justificata. Asa cum sugereaza multe studii recente, puterea antioxidanta a vitaminei E joaca un rol vital in prevenirea afectiunilor degenerative ale senectutii, precum si in afectiunile canceroase si cele cardiovasculare. Vitamina K2 este esenţială pentru a avea oase sanatoase si puternice dar şi pentru sănătatea arterelor, venelor şi inimii. Cea mai importanta functie a vitaminei k o reprezinta rolul pe care aceasta il joaca in producerea coagularii sangelui in organism. Studiile recenta releva si alte roluri ale vitaminei K. De exemplu, nivelul scazut al vitaminei K poate fi legat de dezvoltarea osteoporozei (scaderea densitatii osoase) si poate afecta comportamentul in sens negativ. Deficienta subclinica a vitaminei K este de asemenea suspectata ca fiind legata de ateroscleroza.


49.00 Lei
Magne Trio este un produs premium din sortimentul Vitaking, conceput special pentru dezvoltarea și întărirea oaselor. Într-o singură capsulă oferă, în cea mai bună calitate şi cantite maximă, următoarele substanțe: Citrat de magneziu Ionii de magneziu sunt necesare funcţionării muşchilor, în mod deosebit miocardul (muşchiul inimii) are nevoie de..
Magne Trio este un produs premium din sortimentul Vitaking, conceput special pentru dezvol...
49.00 Lei
70.00 Lei
Vitamina E naturală este importantă în mod special pentru protejarea celulelor sângelui, sistemului nervos, muşchilor scheletici şi retinei ochiului împotriva radicalilor liberi. De asemenea, vitamina E intervine favorabil în reproducere, în asigurarea funcţionării normale a glandelor sexuale şi a celor endocrine.Cele mai bune surse de vitamina E s..
Vitamina E naturală este importantă în mod special pentru protejarea celulelor sângelui, s...
70.00 Lei
37.00 Lei
Vitamina K2 este esenţială pentru oase puternice şi pentru sănătatea arterelor, venelor şi inimii.Vitamina K este alcatuită, de fapt, din două componente: vitamina K1 și vitamina K2.Multă vreme s-a crezut că Vitamina K este doar importantă pentru coagularea sângelui. În ultimele două decenii s-a descoperit însă că vitamina K2 are un efect foarte im..
Vitamina K2 este esenţială pentru oase puternice şi pentru sănătatea arterelor, venelor şi...
37.00 Lei
ARATA 1 la 3 din 3 (1 Pagini)