• Cosul de cumparaturi este gol!

Vitamine B

Vitamine B

Vitaminele care apartin grupului B-complex sunt: B1 (tiamina), B2(riboflavina), B3 (niacina si niacinamida), B12 (cobalamina), acidul folic, acidul pantotenic, biotina, colina, inositolul si PABA (acidul para-aminobenzoic). Vitaminele B sunt utilizate pe rol de coenzime (componente-cheie ale enzimelor) in aproape orice parte a organismului. Sunt esentiale in menținerea sănătății sistemului nervos, a pielii, ochilor, părului, ficatului, la corecta funcționare a  creierului, dar și la menținerea tonusului muscular al tractului gastrointestinal. Vitaminele B dau se asemenea energia necesara metabolismului carbohidratilor, grasimilor si proteinelor.


59.00 Lei
Acid Folic 800 mcg (250 cps cu administrare 1 caspsula pe zi). Produs de Swanson Health Products U.S.A. Acidul folic, din gama vitaminelor B, intervine în funcțiile sistemului nervos, cât și cele ale sistemului hematopoietic.Prezența acidului folic în organism oferă protecție împotriva paraziților intestinali, conferă pielii un aspect sănătos, măre..
Acid Folic 800 mcg (250 cps cu administrare 1 caspsula pe zi). Produs de Swanson Health Pr...
59.00 Lei
41.00 Lei
Lecitina este un antioxidant natural, cu efecte benefice asupra sistemului nervos. Intră în compoziția membranelor celulare care se găsesc la toate nivelurile în organism. Protejează membranele celulare, previne ateroscleroza,  îmbunătățește funcția rinichilor și intensifică asimilarea vitaminelor A, D și E.Profesia, activitatile de zi cu zi, ..
Lecitina este un antioxidant natural, cu efecte benefice asupra sistemului nervos. Intră î...
41.00 Lei
19.00 Lei
Magneziu și B6 (MAGNEB6) pentru echilibrul dvs zilnic! Magneziul şi vitamina B6 contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos, precum şi la reducerea stărilor de oboseală.Magneziul provine din citrat de magneziu care are cel mai bun nivel de absorbție (aproape 90%).Magneziul este benefic pentru:    Reducerea oboselii și extenuări..
Magneziu și B6 (MAGNEB6) pentru echilibrul dvs zilnic! Magneziul şi vitamina B6 contribuie...
19.00 Lei
56.00 Lei
La consumarea anumitor vitamine B, se recomandă completarea continuă a rezervelor de vitamina C din organism. Datorită unei metode de fabricaţie speciale, acest produs conţine deja doza zilnică de vitamina C necesară organismului (500mg).Se ştie că, complexul de vitamine B are un efect de reducere a stresului. Vitaminele B administrate în mod regul..
La consumarea anumitor vitamine B, se recomandă completarea continuă a rezervelor de vitam...
56.00 Lei
52.00 Lei
Toate vitaminele B pentru persoanele care au nevoie de acestea. Complex de vitamine B care conține toate vitaminele din grupa B, necesare corpului uman.Vitamina B1 este cunoscută și sub denumirea de “vitamina performanței intelectuale”, deoarece asigură creșterea  randamentului intelectual.Vitamina B1 prezintă importanță îndeosebi în metabolis..
Toate vitaminele B pentru persoanele care au nevoie de acestea. Complex de vitamine B care...
52.00 Lei
33.00 Lei
Vitamina B1 este cunoscută și sub denumirea de “vitamina performanței intelectuale”, deoarece asigură creșterea  randamentului intelectual.Vitamina B1 prezintă importanță îndeosebi în metabolismul proteinelor și al glucidelor, apoi în funcționarea normală a sistemului nervos central și, cu precădere, a celui periferic, a aparatului digestiv și..
Vitamina B1 este cunoscută și sub denumirea de “vitamina performanței intelectuale”, deoar...
33.00 Lei
59.00 Lei
Vitamina B1 pret 100 capsule. Tiamina este cunoscută și sub denumirea de “vitamina performanței intelectuale”, deoarece asigură creșterea  randamentului intelectual.Vitamina B1 prezintă importanță îndeosebi în metabolismul proteinelor și al glucidelor, apoi în funcționarea normală a sistemului nervos central și, cu precădere, a celui periferic..
Vitamina B1 pret 100 capsule. Tiamina este cunoscută și sub denumirea de “vitamina perform...
59.00 Lei
41.00 Lei
Vitamina B12 (cianocobalamina) este numită și vitamina veganilor, seniorilor, a celor cu imunitate scăzută sau nervozitate. De ce? Pentru că vitamina B12 se găsește în special în alimentele de origine animală, prin urmare vegetarienii, veganii, cei care țin post perioade îndelungate ajung să aibă mari deficiențe din această vitamină. De ce B12 este..
Vitamina B12 (cianocobalamina) este numită și vitamina veganilor, seniorilor, a celor cu i...
41.00 Lei
99.00 Lei
Vitamina 12 masticabila, sublingual 60 comprimate masticabile / 1 pe zi. Producător: Swanson Health Products U.S.A. Vegetarienii, veganii, persoanele care țin post, sportivii, cei care suferă deja de anemie sau de alte afecțiuni știu cât de important este să ne suplimentăm dieta cu vitamina B12.Vitamina B12 reprezintă cel puternic suplime..
Vitamina 12 masticabila, sublingual 60 comprimate masticabile / 1 pe zi. Producă...
99.00 Lei
ARATA 1 la 9 din 17 (2 Pagini)