• Cosul de cumparaturi este gol!

Vitamine A

Vitamine A

Vitamina A este esenţială în menţinerea sănătăţii generale. Denumita si retinol, vitamina A indeplineste o serie importanta de functii in organism. Intretine vederea, mai ales vederea nocturna. Protejeaza celulele de actiunea nociva a radicalilor liberi. Ajuta la formarea oaselor si dintilor si contribuie la intretinerea sanatatii pielii, gingiilor, mucoaselor. In multe studii vitamina A a fost evidentiata ca imbunatatind rezistenta la infectii si utila, in mod special, in prevenirea bolilor infectioase si neinfectioase ale aparatului respirator. Beta-carotenul apartine grupului de compusi numiti carotenoide. Beta carotenul natural poate fi administrat pentru o perioada lunga de timp, teoretic fara a prezenta vreun semn de toxicitate.


40.00 Lei
Betacarotenul stimulează funcționarea sistemului imunitar. Oferă protecție împotriva afecțiunilor canceroase și a aterosclerozei. În apariția aterosclerozei, un rol important îl are oxidarea lipoproteinelor de mică densitate. Beta-carotenul împiedică oxidarea  acestora, reducând riscul apariției aterosclerozei și, astfel, riscul producerii inf..
Betacarotenul stimulează funcționarea sistemului imunitar. Oferă protecție împotriva afecț...
40.00 Lei
31.00 Lei
Capsule moi cu un conținut de 10000 UI (3000 mcg) vitamina A şi 1000 UI (25 mcg) vitamina D.Vitamina A este esenţială în menţinerea sănătăţii generale. Aceasta este cel mai bine cunoscută pentru rolul pe care îl are în vederea pe timp de noapte, dar are o serie de alte funcții importante, de asemenea.Este necesară pentru sănătatea și buna creștere ..
Capsule moi cu un conținut de 10000 UI (3000 mcg) vitamina A şi 1000 UI (25 mcg) vitamina ...
31.00 Lei
ARATA 1 la 2 din 2 (1 Pagini)