• Cosul de cumparaturi este gol!

Vitamine A

Vitamine A

Vitamina A este esenţială în menţinerea sănătăţii generale. Denumita si retinol, vitamina A indeplineste o serie importanta de functii in organism. Intretine vederea, mai ales vederea nocturna. Protejeaza celulele de actiunea nociva a radicalilor liberi. Ajuta la formarea oaselor si dintilor si contribuie la intretinerea sanatatii pielii, gingiilor, mucoaselor. In multe studii vitamina A a fost evidentiata ca imbunatatind rezistenta la infectii si utila, in mod special, in prevenirea bolilor infectioase si neinfectioase ale aparatului respirator. Beta-carotenul apartine grupului de compusi numiti carotenoide. Beta carotenul natural poate fi administrat pentru o perioada lunga de timp, teoretic fara a prezenta vreun semn de toxicitate.


44.00 Lei
Beta-caroten natural 25000 UI, 100 capsule gelatinoase. Betacarotenul stimulează funcționarea sistemului imunitar. Oferă protecție împotriva afecțiunilor canceroase și a aterosclerozei. În apariția aterosclerozei, un rol important îl are oxidarea lipoproteinelor de mică densitate. Beta-carotenul împiedică oxidarea  acestora, reducând riscul ap..
Beta-caroten natural 25000 UI, 100 capsule gelatinoase. Betacarotenul stimulează funcționa...
44.00 Lei
34.00 Lei
Capsule moi cu un conținut de 10000 UI (3000 mcg) vitamina A şi 1000 UI (25 mcg) vitamina D.Vitamina A este esenţială în menţinerea sănătăţii generale. Aceasta este cel mai bine cunoscută pentru rolul pe care îl are în vederea pe timp de noapte, dar are o serie de alte funcții importante, de asemenea.Este necesară pentru sănătatea și buna creștere ..
Capsule moi cu un conținut de 10000 UI (3000 mcg) vitamina A şi 1000 UI (25 mcg) vitamina ...
34.00 Lei
ARATA 1 la 2 din 2 (1 Pagini)