• Cosul de cumparaturi este gol!

Suplimente / Tratament NATURIST65.00 Lei
Acid alfa-lipoic capsule de 100 mg. Controlează glicemia, fiind foarte benefic în echilibrarea şi funcţionarea optimă a sistemului nervos. - Antioxidant: protejează celulele şi ţesuturile organismului de atacul oxidativ nociv al radicalilor liberi pe care îi poate neutraliza şi elimina. - Energizant: acidul alfa - lipoic scade greutatea corporală, ..
Acid alfa-lipoic capsule de 100 mg. Controlează glicemia, fiind foarte benefic în echilibr...
65.00 Lei
31.00 Lei
Numărul lactobacililor scade odată cu o alimentaţie greşită, cu apariţia bolilor, de ex. a diareei , în cazul administrării medicamentelor sau al consumului de alcool. Aceşti lactobacili ajută organismul uman în generarea vitaminelor B, protejează împotriva bacteriilor care cauzează anumite boli, ajută la digerarea lactozei mai ales în cazul persoa..
Numărul lactobacililor scade odată cu o alimentaţie greşită, cu apariţia bolilor, de ex. a...
31.00 Lei
69.00 Lei
Tratament natural anti colesterol cu plante precum anghinare și orez roșu dar și cu bioflavonoide naturale din citrice. Arterele dvs au șansa de a se elibera de colesterol. Tratament pentru 1 lună pentru reducerea colesterolului, 2 capsule zilnic. Supliment alimentar cu extract de Anghinare, Orez-roşu fermentat şi flavonoide citrice. Anghinarea est..
Tratament natural anti colesterol cu plante precum anghinare și orez roșu dar și cu biofla...
69.00 Lei
158.00 Lei
Colagen hidrolizat pentru articulaţii elastice, frumusete si energie. Colagenul este substanţa de o mare importanţă pentru buna funcţionare a cartilajului, oaselor, articulaţiilor şi tendoanelor. Are o influenţă pozitivă privind aspectul părului, unghiilor şi a pielii.Substanţa activă fundamentală din produsul fin Flexigel este Colatech® , un tip s..
Colagen hidrolizat pentru articulaţii elastice, frumusete si energie. Colagenul este subst...
158.00 Lei
73.00 Lei
Complex CARDIOLOGIC este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținerea sănătății inimii și a sistemului sanguin. Fiecare capsulă Cardiolic conține în cantități mari Omega3, Coenzima Q10, extract de usturoi fără miros și L-Carnitină.Omega 3 – un antioxidant puternic. Cercetătorii au demonstrat că grăsimile Omega-3 din suplimente..
Complex CARDIOLOGIC este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținere...
73.00 Lei
23.00 Lei
Formula cu vitamine si extracte din plante pentru par, piele, unghii frumoase si sanatoase (30 cmpr / 1 pe zi). Un supliment special pentru întărirea unghiilor, frumusețea pielii și a părului.Produsul are un efect benefic asupra pielii, părului și a unghiilor.FORMULĂ PĂR, PIELE, ȘI UNGHIISupliment alimentar Notificare: SNPMAPS:AA 5448/2012 ..
Formula cu vitamine si extracte din plante pentru par, piele, unghii frumoase si sanatoase...
23.00 Lei
100.00 Lei
Comprimate eficiente pentru nutriţia oaselor cu condroitin, glucozamin sulfat şi Msm. Produs Swanson USA.Substantele conţinute constituie elementele de structura fundamentală ale cartilajului osos. Este vorba despre condroitinsulfat, care este o substanţă ce participă la formarea matricei cartilaginoase îmbunatatind proprietăţile mecanice şi elasti..
Comprimate eficiente pentru nutriţia oaselor cu condroitin, glucozamin sulfat şi Msm. Prod...
100.00 Lei
72.00 Lei
Glucozamina, Condroitina MSM si Extract de MACESE pentru circa doua luni. Este un supliment nutritiv recomandat persoanelor cu risc crescut de îmbolnăvire a sistemului osos (femei la menopauză, după operaţii ginecologice şi persoane în vârstă), sau care depun eforturi fizice intense (sportivi).Substanţele conţinute constituie elementele de structur..
Glucozamina, Condroitina MSM si Extract de MACESE pentru circa doua luni. Este un suplimen...
72.00 Lei
73.00 Lei
L-Carnitina ajută la arderea grăsimilor, eliberarea de energie şi îmbunătăţeşte rezistenţa muşchilor la efort. L-Carnitina este astăzi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atât de către sportivi, dar mai ales în prevenirea și tratarea unor afecțiuni. Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului și rinichilor din lisi..
L-Carnitina ajută la arderea grăsimilor, eliberarea de energie şi îmbunătăţeşte rezistenţa...
73.00 Lei
ARATA 1 la 9 din 14 (2 Pagini)