• Cosul de cumparaturi este gol!

Suplimente / Tratament NATURIST68.00 Lei
Acid alfa-lipoic capsule de 100 mg, 120 cps cu administrare 1 pe zi. Produs de Swanson Health Products U.S.A. La ce este util acodul alfa lipoic? Acesta controlează glicemia, fiind foarte benefic în echilibrarea şi funcţionarea optimă a sistemului nervos. Acidul lipoic este de asemenea cunoscut sub numele de acid tioctic. Acidul alfa-lipoic sau ALA..
Acid alfa-lipoic capsule de 100 mg, 120 cps cu administrare 1 pe zi. Produs de Swanson Hea...
68.00 Lei
31.00 Lei
Probioticele sunt necesare pentru echilibrarea florei bacteriene bune din intestine. Probioticele Acidophilus contribuie la menţinerea florei intestinale normale, combate formarea toxinelor şi elimină toxinele din organism.Numărul lactobacililor scade odată cu o alimentaţie greşită, cu apariţia bolilor, de ex. a diareei , în cazul administrării med..
Probioticele sunt necesare pentru echilibrarea florei bacteriene bune din intestine. Probi...
31.00 Lei
69.00 Lei
Tratament natural anti colesterol cu plante precum anghinare și orez roșu dar și cu bioflavonoide naturale din citrice. Arterele dvs au șansa de a se elibera de colesterol. Tratament pentru 1 lună pentru reducerea colesterolului, 2 capsule zilnic. Supliment alimentar cu extract de Anghinare, Orez-roşu fermentat şi flavonoide citrice. Anghinarea est..
Tratament natural anti colesterol cu plante precum anghinare și orez roșu dar și cu biofla...
69.00 Lei
158.00 Lei
(Stoc EPUIZAT) Colagen hidrolizat pentru articulaţii elastice, frumusete si energie. Colagenul este substanţa de o mare importanţă pentru buna funcţionare a cartilajului, oaselor, articulaţiilor şi tendoanelor. Are o influenţă pozitivă privind aspectul părului, unghiilor şi a pielii.Substanţa activă fundamentală din produsul fin Flexigel este Colat..
(Stoc EPUIZAT) Colagen hidrolizat pentru articulaţii elastice, frumusete si energie. Colag...
158.00 Lei
106.00 Lei
(Stoc EPUIZAT) Colon Cleanse Curatire/Detox Intestin Gros 454 gr conține fibre naturale dietetice din ovăz, tărâțe, psyllium, probiotice, vitamine și minerale. Producător: Swanson Health Products U.S.A. Mod de administrare: dizolvaţi zilnic o lingură de Formula de curăţire a intestinului gros în 250 ml de apă sau suc de fructe şi consumaţi imediat ..
(Stoc EPUIZAT) Colon Cleanse Curatire/Detox Intestin Gros 454 gr conține fibre naturale di...
106.00 Lei
73.00 Lei
Complex CARDIOLOGIC este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținerea sănătății inimii și a sistemului sanguin. Fiecare capsulă Cardiolic conține în cantități mari Omega3, Coenzima Q10, extract de usturoi fără miros și L-Carnitină.Omega 3 – un antioxidant puternic. Cercetătorii au demonstrat că grăsimile Omega-3 din suplimente..
Complex CARDIOLOGIC este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținere...
73.00 Lei
29.00 Lei
Siliciul extras din planta medicinală numită popular coada calului este principalul ingredient pentru a avea păr, unghii și piele sănătoase! Formula cu vitamine si extracte din plante pentru par, piele, unghii frumoase si sanatoase (30 cmpr / 1 pe zi). Un supliment special pentru întărirea unghiilor, frumusețea pielii și a părului.Produsul are un e..
Siliciul extras din planta medicinală numită popular coada calului este principalul ingred...
29.00 Lei
104.00 Lei
Comprimate eficiente pentru nutriţia oaselor cu condroitin, glucozamin sulfat şi Msm. Produs de Swanson Health Products U.S.A.Substantele conţinute constituie elementele de structura fundamentală ale cartilajului osos. Este vorba despre condroitinsulfat, care este o substanţă ce participă la formarea matricei cartilaginoase îmbunatatind proprietăţi..
Comprimate eficiente pentru nutriţia oaselor cu condroitin, glucozamin sulfat şi Msm. Prod...
104.00 Lei
72.00 Lei
Glucozamina, Condroitina MSM si Extract de MACESE pentru circa doua luni. Este un supliment nutritiv recomandat persoanelor cu risc crescut de îmbolnăvire a sistemului osos (femei la menopauză, după operaţii ginecologice şi persoane în vârstă), sau care depun eforturi fizice intense (sportivi).Substanţele conţinute constituie elementele de structur..
Glucozamina, Condroitina MSM si Extract de MACESE pentru circa doua luni. Este un suplimen...
72.00 Lei
ARATA 1 la 9 din 14 (2 Pagini)