• Cosul de cumparaturi este gol!

STEVIA: INDULCITOR Natural lichid, pudra, cristale, comprimate, frunze

STEVIA: INDULCITOR Natural lichid, pudra, cristale, comprimate, frunze

Cel mai popular indulcitor natural fara calorii este stevia. Stevia naturala fara caloriiNu are legatura cu stevia noastra romaneasca, este Stevia rebaudiana, o specie nativa din America de Sud ale carei frunze au capacitatea de a indulci. In Europa, stevia este deosebit de populara, se gaseste la aproape toate cafenelele, si asta pentru ca permite indulcirea ceaiului, cafelei, shake-urilor fara adaos de calorii. Extractul de stevia este de 10-15 ori mai dulce decat zaharul normal. Daca este comprimat, acesta ajunge chiar sa fie de 300 de ori mai dulce decat zaharul. Poate fi achizitionat sub forma de pudra, lichid, cristale, comprimate sau frunze.


17.00 Lei
100 comprimate cu extract Stevia. Fiind de 300 de ori mai dulce decât zahărul un comprimat este de ajuns pentru un ceai sau cafea. Un îndulcitor natural aproape fără calorii, mai putin de 1 calorie per comprimat. Stevia este o plantă, originară în țările sudice, și are frunze cu gust foarte dulce. Din aceste frunze, reies îndulcitori naturali lipsi..
100 comprimate cu extract Stevia. Fiind de 300 de ori mai dulce decât zahărul un comprimat...
17.00 Lei
99.00 Lei
Stevia este de 300 de ori mai dulce decat zaharul iar un singur comprimat este suficient pentru a indulci zaharul sau cafeaua.Stevia este un îndulcitor natural fără calorii. Stevia este o plantă, originară în țările sudice ale carei frunze au gust foarte dulce. Din aceste frunze, reies îndulcitori naturali lipsiți de calorii sub formă de pudră, lic..
Stevia este de 300 de ori mai dulce decat zaharul iar un singur comprimat este suficient p...
99.00 Lei
39.00 Lei
Stevia Naturala pret 300 comprimate. Stevia este de 300 de ori mai dulce decat zaharul iar un singur comprimat este suficient pentru a indulci zaharul sau cafeaua.Stevia este un îndulcitor natural fără calorii. Stevia este o plantă, originară în țările sudice ale carei frunze au gust foarte dulce. Din aceste frunze, reies îndulcitori naturali lipsi..
Stevia Naturala pret 300 comprimate. Stevia este de 300 de ori mai dulce decat zaharul iar...
39.00 Lei
ARATA 1 la 3 din 3 (1 Pagini)