• Cosul de cumparaturi este gol!

DIETA cu Plante, SLABIRE

DIETA cu Plante, SLABIRE
Pastile de slăbit naturale, sănătoase, avizate. Dieta cu plante și slăbire sănătoasă. Pofta de dulce, caloriile prea multe din alimente si senzatia continua de foame ne pot distruge orice cura de slabire si pot zadarnici dorinta noastra de a tine dieta. Atunci cand plante precum ceaiul verde, scortisoara, gymnema sylvestre sau frunzele de dud alb ne sunt de ajutor, este sigur ca si cura noastra de slabire va functiona!
8.25 Lei
Batonul cu proteine din oferta Vitaking este o delicatesă cu cacao și cu conținut înalt de proteine pentru activitățile cotidiene.Proteinele sunt nutrienti indispensabili pentru organism. Rolul lor biologic este indicat și de faptul că participă la toate procesele din interiorul celulelor. Nu întâmplător au fost denumite proteine, un cuvânt de orig..
Batonul cu proteine din oferta Vitaking este o delicatesă cu cacao și cu conținut înalt de...
8.25 Lei
75.00 Lei
Tratament natural anti colesterol cu plante precum anghinare și orez roșu dar și cu bioflavonoide naturale din citrice. Arterele dvs au șansa de a se elibera de colesterol. Tratament pentru 1 lună pentru reducerea colesterolului, 2 capsule zilnic. Supliment alimentar cu extract de Anghinare, Orez-roşu fermentat şi flavonoide citrice. Anghinarea est..
Tratament natural anti colesterol cu plante precum anghinare și orez roșu dar și cu biofla...
75.00 Lei
99.00 Lei
Colagen de pește fără aromă 100% natural 150 gr. Colagenul este substanta de o mare importanta pentru buna functionare a cartilajului, oaselor, articulatiilor si tendoanelor. Are o influenta pozitiva privind aspectul parului, unghiilor si a pielii. Produsele Vitaking Collagen conțin colagen Peptane®.  Acesta este un preparat fără aromă. C..
Colagen de pește fără aromă 100% natural 150 gr. Colagenul este substanta de o mare import...
99.00 Lei
79.00 Lei
Produsele Vitaking Collagen conțin colagen Peptane®.  Acesta este un preparat fără aromă. Colagenul este cel mai important element constitutiv al corpului și este o componentă a tuturor țesuturilor conjunctive, inclusiv a pielii, tendoanelor, ligamentelor, cartilajului și oaselor.  PEPTIDE DIN COLAGEN DE PORC 100% NATURAL - 300G..
Produsele Vitaking Collagen conțin colagen Peptane®.  Acesta este un preparat fără ar...
79.00 Lei
107.00 Lei
Colagen din vită cu vitamina C cu gust de căpșuni 330 gr. Colagenul este substanta de o mare importanta pentru buna functionare a cartilajului, oaselor, articulatiilor si tendoanelor. Are o influenta pozitiva privind aspectul parului, unghiilor si a pielii. Produsele Vitaking Collagen conțin colagen Peptane® (colagen bovin), precum și cantități sem..
Colagen din vită cu vitamina C cu gust de căpșuni 330 gr. Colagenul este substanta de o ma...
107.00 Lei
38.00 Lei
Cromul este un mineral indispensabil pentru procesele metabolice ale organismului nostru, având un rol important în funcționarea normală a sistemelor și aparatelor corpului uman.Picolinat de crom 100 comprimate. Cromul este un coechipier al insulinei, hormon de depozitare și reglementare a carbohidraților secretați de pancreas. Ajută la controlul n..
Cromul este un mineral indispensabil pentru procesele metabolice ale organismului nostru, ...
38.00 Lei
107.00 Lei
Arde grăsimea cu capsulele de slăbit cu ceai verde! Produsul Super Fat Burner ajută la slăbire naturală, conţine numai ingrediente aprobate S.N.P.M.A.P.S. BUCUREȘTI Suplimente alimentare notificate în conformitate cu ordinul 244, care contribuie eficient la obţinerea rezultatelor din curele de slăbire. Cele patru componente pot da rezultate şi sepa..
Arde grăsimea cu capsulele de slăbit cu ceai verde! Produsul Super Fat Burner ajută la slă...
107.00 Lei
46.00 Lei
Capsule cu plante medicinale pentru a tăia pofta de mâncare, mai ales de dulciuri și pentru controlul glicemiei. Pofta de dulce poate fi controlata cu GYMNEMAX. Este un produs complex având o compoziţie puternică care vine în ajutorul celor care urmăresc cure pentru reglarea glicemiei. Gymnemax este combinaţia potrivită din trei plante medicinale: ..
Capsule cu plante medicinale pentru a tăia pofta de mâncare, mai ales de dulciuri și pentr...
46.00 Lei
36.00 Lei
Gymnema Sylvestre capsule ajută la slăbire prin atenuarea poftei de dulce și susținerea echilibrului glicemiei. Gymnema Sylvestre este cunoscută în lume ca "Distrugătorul de Zahăr", deoarece în vremurile antice medicii ayurvedici au sesizat că frunza plantei estompează gustul zahărului, reglând nivelul glicemiei. Datorită acestei descoperiri, plant..
Gymnema Sylvestre capsule ajută la slăbire prin atenuarea poftei de dulce și susținerea ec...
36.00 Lei
ARATA 1 la 9 din 13 (2 Pagini)