• Cosul de cumparaturi este gol!

Pudre PROTEICE + Recomandari Shake-uri

Pudre PROTEICE + Recomandari Shake-uri

Pudre proteice organice din seminte de in, floarea soarelui, canepa sau cocos la un pret atat de bun! Pudre special dedicate pentru shake-uri proteice! Recomandarea noastra pentru sportivi si pasionati de dieta: adaugati in shake-urile proteice, alaturi de pudrele din seminte si cocos si pudra de spirulina + pudra Vitamina C + stevia pudra!

Astfel obtineti un shake bogat in: proteine (din seminte sau cocos) + fibre + vitamine, minerale, clorofila din spirulina + vitamina c + gust bun, delicios, de la stevia!


33.00 Lei
(STOC EPUIZAT TEMPORAR) Bautura delicioasa cu electroliti si Vitamina C, ideala pentru rehidratare si prevenirea crampelor sau a febrei musculare. Băuturile sportive (engleză: sport drinks) denumite și băuturi izotonice sau băuturi energetice conțin carbohidrați necesari alimentării organismului în timpul efortului și electroliți (clorură de sodiu,..
(STOC EPUIZAT TEMPORAR) Bautura delicioasa cu electroliti si Vitamina C, ideala pentru reh...
33.00 Lei
13.00 Lei
(Stoc epuizat temporar) Pudra proteica din cocos la un pret atat de bun pentru gramaj 200 gr! Pudra proteica de cocos are un gust delicios, este bogata in fibre si proteine de cea mai buna calitate si aduce numeroase beneficii sanatatii.Peste 20% proteine vegetale de cea mai buna calitate + peste 32% fibre. Pasionatii de nutritie si sanatate stiu c..
(Stoc epuizat temporar) Pudra proteica din cocos la un pret atat de bun pentru gramaj 200 ...
13.00 Lei
24.00 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) Pudra proteica din seminte de canepa la un pret atat de bun pentru gramaj 200 gr! Beneficiile aduse de pudra proteica de canepa sunt numeroase: aceasta are abilitatea de a stimula capacitatea organismului de a arde grasimile, producerea de anticorpi pentru un sistem imunitar eficient, sustinerea masei musculare. Protein..
(Stoc EPUIZAT Temporar) Pudra proteica din seminte de canepa la un pret atat de bun pentru...
24.00 Lei
13.00 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) Pudra proteica din seminte de floarea soarelui organice are un mare avantaj: are un gust foarte bun si extraordinar de multe proteine vegetale de cea mai buna calitate, respectiv peste 43%! Si continutul de fibre este unul bun, peste 18% iar grasimile sunt sub 13%. Pudra proteica din seminte de floarea soarelui se obtine dup..
(Stoc EPUIZAT Temporar) Pudra proteica din seminte de floarea soarelui organice are un mar...
13.00 Lei
12.00 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) Pudra proteica din seminte de in la un pret atat de bun pentru gramaj 200 gr! Nutritionistii recomanda in special pudra proteica din seminte de in datorita bogatiei de acizi grasi OMEGA in raportul ideal 3-6, bogatiei de proteine vegetale de cea mai buna calitate (Peste 33%), fibre (Peste 18%)! Grasimile saturate sunt aproap..
(Stoc EPUIZAT Temporar) Pudra proteica din seminte de in la un pret atat de bun pentru gra...
12.00 Lei
91.00 Lei
(Stoc epuizat temporar) Spirulina pudra este ideala pentru preparare smoothie-uri, shake-uri. Aceasta poate reduce colesterolul, protejează sistemul imunitar, stimulează absorbţia mineralelor.O adevărată sursă de viaţă, spirulina energizează şi protejează împotriva gripei şi răcelii, herpesului, grăbeşte vindecarea în boli precum pojarul, oreionul...
(Stoc epuizat temporar) Spirulina pudra este ideala pentru preparare smoothie-uri, shake-u...
91.00 Lei
31.00 Lei
Flaconul conţine 150 grame de acid ascorbic cristalizat. Utilizare: se amestecă o jumătate de linguriță pulbere vitamina c cristalizata cu 200 ml de apă sau suc natural. Este ideala pentru sportivi sau persoanele aflate la dieta, pentru ca poate fi adaugata in orice shake proteic sau smoothie. ACID ASCORBIC PULBERE 150GSupliment alimentar Noti..
Flaconul conţine 150 grame de acid ascorbic cristalizat. Utilizare: se amestecă o jumătate...
31.00 Lei
64.00 Lei
Flaconul conţine 400 grame de acid ascorbic cristalizat. Utilizare: se amestecă o jumătate de linguriță pulbere vitamina c cristalizata cu 200 ml de apă sau suc natural. Este ideala pentru sportivi sau persoanele aflate la dieta, pentru ca poate fi adaugata in orice shake proteic sau smoothie. ACID ASCORBIC PULBERE 400GSupliment alimentar Noti..
Flaconul conţine 400 grame de acid ascorbic cristalizat. Utilizare: se amestecă o jumătate...
64.00 Lei
ARATA 1 la 8 din 8 (1 Pagini)