• Cosul de cumparaturi este gol!

Periute de Dinti NANO cu efect Anti Bacterian si de Inalbire

Periute de Dinti NANO cu efect Anti Bacterian si de Inalbire
Periuțe de dinți de ultimă generație, care combină argintul, aurul si carbunele și nano-tehnologia pentru a elimina 99,9% din bacteriile situate pe periuța de dinți. Aceste periute sunt acum disponibile si consumatorilor români. Această nouă tehnologie vine la un preț accesibil, în conformitate cu majoritatea celorlaltor periuțe de calitate superioară. Până acum, aceste periuțe au fost disponibile doar în Statele Unite, Australia, Japonia, Singapore și Germania.

Available Options

17.00 Lei
Pret per 1 bc. Argintul este un purificator tradițional. Periutele de dinti cu tehnologia nano argint au efect anti bacterial.Argintul a fost folosit ca un sigur, non-toxic, antibacterial natural în medicină de mulți ani, de exemplu în tratamentul arsurilor și rănilor. Într-o lume tot mai mult amenințată de răspândirea virusului și a bolii, argintu..
Pret per 1 bc. Argintul este un purificator tradițional. Periutele de dinti cu tehnologia ...
17.00 Lei

Available Options

18.00 Lei
Pret per 1 bc.Periuta de dinti Nano Aur cu efect anti bacterian, anti inflamator, pt gingii sensibile. Încă din timpuri străvechi aurului i-au fost atribuite efecte excepţionale chiar supranaturale, acest metal preţios fiind folosit în numeroase culturi pentru înfrumuseţare şi starea de bine. Datorită inovaţiilor din domeniul nanotehnologiei astăzi..
Pret per 1 bc.Periuta de dinti Nano Aur cu efect anti bacterian, anti inflamator, pt gingi...
18.00 Lei
19.00 Lei
Pret per 1 bc. Această periuţă de dinţi este ideală pentru fumători, sau cei care suferă de respiraţie urât mirositoare şi dinţi îngălbeniţi. În unele ţări de ex. India, cărbunele era folosit ca remediu natural pentru albirea dinţilor fără nici un pericol pentru sănătate. Îndepărtează petele dentare şi împrospătează respiraţia.Sistem extra anti bac..
Pret per 1 bc. Această periuţă de dinţi este ideală pentru fumători, sau cei care suferă d...
19.00 Lei

Available Options

17.00 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) Pret per 1 bc. Această periuţă de dinţi este ideală pentru fumători, sau cei care suferă de respiraţie urât mirositoare şi dinţi îngălbeniţi. În unele ţări de ex. India, cărbunele era folosit ca remediu natural pentru albirea dinţilor fără nici un pericol pentru sănătate. Îndepărtează petele dentare şi împrospătează respiraţ..
(Stoc EPUIZAT Temporar) Pret per 1 bc. Această periuţă de dinţi este ideală pentru fumător...
17.00 Lei
ARATA 1 la 4 din 4 (1 Pagini)