• Cosul de cumparaturi este gol!

Omega 3 copii si adulti

Omega 3 copii si adulti

Familia Omega 3 include acidul alfa linoleic acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul docohexaenoic (DHA). In anumite plante, acizii grasi omega-3 sunt gasiti sub forma de acid alfa linoleic. In organism, acest acid gras este transformat in EPA care apoi este transformat in DHA. Uleiul obtinut de la anumite soiuri de peste contine EPA si DHA, formele cele mai active ale familiei Omega 3. DHA este convertit in prostglandine antiinflamatorii, substante asemanatoare cu hormonii care sunt utilizate in intreg organismul. Aceasta conversie finala in prostaglandine este responsabila de efectele benefice ale terapiei cu Omega 3.


73.00 Lei
Complex CARDIOLOGIC este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținerea sănătății inimii și a sistemului sanguin. Fiecare capsulă Cardiolic conține în cantități mari Omega3, Coenzima Q10, extract de usturoi fără miros și L-Carnitină.Omega 3 – un antioxidant puternic. Cercetătorii au demonstrat că grăsimile Omega-3 din suplimente..
Complex CARDIOLOGIC este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținere...
73.00 Lei
59.00 Lei
Omega 3 natural stimulează metabolismul și activitatea funcțională a sistemului nervos. Conform unui studiu publicat în Statele Unite ale Americii, suplimentele nutriţionale care conţin acizi graşi Omega 3, ajută la combaterea simptomelor pentru dureri de spate şi de gât. Persoanelor care prezentau simptomele mai sus amintite (250 de persoane) li s..
Omega 3 natural stimulează metabolismul și activitatea funcțională a sistemului nervos. Co...
59.00 Lei
59.00 Lei
Acidul gras esenţial Omega 3 şi uleiul din peşte sunt necesare copiilor în creştere pentru a le asigura aportul de vitamina D şi de uleiuri esenţiale pentru dezvoltarea armonioasă a sistemului circulator şi pentru o dezvoltare mentală sănătoasă.Ajută totodată la dezvoltarea sănătoasă a creierului, ochilor şi sistemului nervos. Ajută la meţinerea ca..
Acidul gras esenţial Omega 3 şi uleiul din peşte sunt necesare copiilor în creştere pentru...
59.00 Lei
52.00 Lei
Uleiul derivat din krill este bogat în fosfolipide, baza de creare a membranelor celulare, cât şi acizi graşi esenţiali incluzând Omega 3, 6 şi 9.Uleiul de krill este mai ușor de digerat decât uleiul de pește, avand o foarte mare biodisponibilitate. Este o altenativă extraordinară persoanelor care au problemă cu administrarea uleiului de pește. Ule..
Uleiul derivat din krill este bogat în fosfolipide, baza de creare a membranelor celulare,...
52.00 Lei
ARATA 1 la 4 din 4 (1 Pagini)