• Cosul de cumparaturi este gol!

Multi VITAMINE & MINERALE Copii, Adolescenti, Adulti, Seniori, SPORTIVI + Coenzima Q10, Omega 3

Multi VITAMINE & MINERALE Copii, Adolescenti, Adulti, Seniori, SPORTIVI + Coenzima Q10, Omega 3

Multi vitaminele si mineralele sunt dedicate fie adultilor, familiilor, copiilor, adolescentilor, seniorilor, sportivilor profesionisti sau persoanelor cu cerinte speciale. Alegeti categoria la care va incadrati si beneficiati de multivitaminele extracte naturale din plante, fructe, legume, ceaiuri! 

Desi cea mai mare parte din beneficii se poate obtine numai prin dieta, dintr-un motiv sau altul, multe persoane nu consuma cele cinci portii de legume si fructe recomandate de Institutele de Nutritie si Cercetare in domeniul Bolilor Metabolice si Sanatatii Generale. 

Stiati ca? ... 50% dintre adultii cu un serviciu activ nu consuma legume zilnic? 


Alege o Sub Categorie de Produse

59.00 Lei
Acid Folic 800 mcg (250 cps cu administrare 1 caspsula pe zi). Produs de Swanson Health Products U.S.A. Acidul folic, din gama vitaminelor B, intervine în funcțiile sistemului nervos, cât și cele ale sistemului hematopoietic.Prezența acidului folic în organism oferă protecție împotriva paraziților intestinali, conferă pielii un aspect sănătos, măre..
Acid Folic 800 mcg (250 cps cu administrare 1 caspsula pe zi). Produs de Swanson Health Pr...
59.00 Lei
24.00 Lei
Alga marină Sea Kelp este o sursă naturală de vitamine și iod care contribuie la funcționarea normala a glandei tiroide. Aportul de iod organic este potrivit pentru functionarea normala a tiroidei. Algele KELP conțin peste 60 de elemente și minerale, 21 de aminoacizi, carbohidrați simpli și complecsi, precum și câțiva hormoni de creștere vegetali. ..
Alga marină Sea Kelp este o sursă naturală de vitamine și iod care contribuie la funcționa...
24.00 Lei
44.00 Lei
Beta-caroten natural 25000 UI, 100 capsule gelatinoase. Betacarotenul stimulează funcționarea sistemului imunitar. Oferă protecție împotriva afecțiunilor canceroase și a aterosclerozei. În apariția aterosclerozei, un rol important îl are oxidarea lipoproteinelor de mică densitate. Beta-carotenul împiedică oxidarea  acestora, reducând riscul ap..
Beta-caroten natural 25000 UI, 100 capsule gelatinoase. Betacarotenul stimulează funcționa...
44.00 Lei
39.00 Lei
Calciu + Magneziu + Zinc: 100 cmprimate masticabile cu administrare 2 pe zi. Formula calciu-magneziu-zinc este esențială pentru un sistem nervos puternic și relaxat. Acționând împreună, cele trei elemente mențin buna funcționare a inimii și circulației, elimină nervozitatea și stresul, reglează activitatea prostatei.Calciul este mineralul prezent î..
Calciu + Magneziu + Zinc: 100 cmprimate masticabile cu administrare 2 pe zi. Formula calci...
39.00 Lei
41.00 Lei
Calciu si Magneziu cu Vitamina D 90 capsule gelatinoase cu administrare: 3 pe zi. Capsule gelatinoase cu calciu lichid şi magneziu. Acestea oferă o absorbţie mai bună în comparație cu comprimatele.Calciul este mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman, și are mai multe funcții importante în organism. Calciul deține un rol imp..
Calciu si Magneziu cu Vitamina D 90 capsule gelatinoase cu administrare: 3 pe zi. Cap...
41.00 Lei
56.00 Lei
Capsulele din sâmburi de struguri sunt utile ca remediu naturist pentru circulația venoasă, tratamentul varicelor și al vaselor de sânge sparte. Ingredientele naturale au efect antioxidant și previn îmbătrânirea și degradarea celulară. Fragilitatea capilară poate determina și afecțiuni oculare și de aceea, cu atât mai mult, capsulele din sâmburi de..
Capsulele din sâmburi de struguri sunt utile ca remediu naturist pentru circulația venoasă...
56.00 Lei
48.00 Lei
Coenzima Q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată. Putem să amânăm procesul de îmbătrânire prin adoptarea unei diete bogate în coenzima Q10 şi prin suplimentarea acestui antioxidant miraculos. Coenzima Q10 (cu altă denumire CoQ10 ) este o substanţă pe care - într-o cantitate mai mică sau mai mare - o produce fiecare organism viu. Coenzima e..
Coenzima Q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată. Putem să amânăm procesul de îmb...
48.00 Lei
59.00 Lei
Coenzima q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată și este utilă pentru sănătatea inimii, îmbunătățirea nivelului de energie și regenerarea celulară. Numită şi ubiquinonă, coenzima Q10 este o substanţă produsă în organismul uman, ea fiind prezentă în toate celulele. Dupa varsta de 30 de ani conezima Q10 este din ce in ce mai necesara in orga..
Coenzima q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată și este utilă pentru sănătatea i...
59.00 Lei
73.00 Lei
Complex CARDIOLOGIC este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținerea sănătății inimii și a sistemului sanguin. Fiecare capsulă Cardiolic conține în cantități mari Omega3, Coenzima Q10, extract de usturoi fără miros și L-Carnitină.Omega 3 – un antioxidant puternic. Cercetătorii au demonstrat că grăsimile Omega-3 din suplimente..
Complex CARDIOLOGIC este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținere...
73.00 Lei
ARATA 1 la 9 din 56 (7 Pagini)