• Cosul de cumparaturi este gol!

Minerale

Minerale

Mineralele (substante anorganice) sunt prezente in scoarta terestra. De aici, ele trec in plante si in apa, iar noi le absorbim, utilizandu-le apoi in numeroase reactii fiziologice necesare vietii celulei, transmiterii influxului nervos, echilibrului fluidelor din corp. Mineralele se gasesc si in compozitia oaselor. Vitaminele si mineralele permit reactii enzimatice in cursul carora, prin alipirea ori desprinderea unuia sau mai multor atomi, o substanta se transforma in alta. Numeroase enzime incorporeaza in structura lor minerale. fara minerale, ar fi ca niste automobile fara roti si nu ar putea functiona.


22.00 Lei
Alga marină Sea Kelp este o sursă naturală de vitamine și iod care contribuie la funcționarea normala a glandei tiroide. Aportul de iod organic este potrivit pentru functionarea normala a tiroidei. Algele KELP conțin peste 60 de elemente și minerale, 21 de aminoacizi, carbohidrați simpli și complecsi, precum și câțiva hormoni de creștere vegetali. ..
Alga marină Sea Kelp este o sursă naturală de vitamine și iod care contribuie la funcționa...
22.00 Lei
37.00 Lei
Formula calciu-magneziu-zinc este esențială pentru un sistem nervos puternic și relaxat. Acționând împreună, cele trei elemente mențin buna funcționare a inimii și circulației, elimină nervozitatea și stresul, reglează activitatea prostatei.Calciul este mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman, și are mai multe funcții importante..
Formula calciu-magneziu-zinc este esențială pentru un sistem nervos puternic și relaxat. A...
37.00 Lei
42.00 Lei
Un produs cu calciu şi magneziu, care are o absorbţie excelentă. Calciu 500 MG + Magneziu 250 MG. Raportul dintre cele două minerale este deosebit de important și este ideal în proporția de 2:1.Calciul este un mineral care deseori lipsește din alimentația femeilor. În anumite etape ale vieții, ca de exemplu în timpul sarcinii și al alăptării, este ..
Un produs cu calciu şi magneziu, care are o absorbţie excelentă. Calciu 500 MG + Magneziu ...
42.00 Lei
38.00 Lei
Capsule gelatinoase cu calciu lichid şi magneziu. Acestea oferă o absorbţie mai bună în comparație cu comprimatele.Calciul este mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman, și are mai multe funcții importante în organism. Calciul deține un rol important în transmiterea impulsurilor nervoase, fiind un tonic al sistemului nervos și co..
Capsule gelatinoase cu calciu lichid şi magneziu. Acestea oferă o absorbţie mai bună în co...
38.00 Lei
35.00 Lei
Cromul este un mineral indispensabil pentru procesele metabolice ale organismului nostru, având un rol important în funcționarea normală a sistemelor și aparatelor corpului uman.Picolinat de crom 100 comprimate. Cromul este un coechipier al insulinei, hormon de depozitare și reglementare a carbohidraților secretați de pancreas. Ajută la controlul n..
Cromul este un mineral indispensabil pentru procesele metabolice ale organismului nostru, ...
35.00 Lei
36.00 Lei
Fierul se absoarbe mai usor in combinatie cu vitamina C iar extractul de macese impulsioneaza si mai mult absorbtia! Fierul este un compus indispensabil organismului, care intervine în numeroase reacții chimice și permite îndeosebi transportul oxigenului prin hemoglobina globulelor roșii.Transportă diverse substanțe chimice implicate în metabolismu..
Fierul se absoarbe mai usor in combinatie cu vitamina C iar extractul de macese impulsione...
36.00 Lei
104.00 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) Comprimate eficiente pentru nutriţia oaselor cu condroitin, glucozamin sulfat şi Msm. Produs de Swanson Health Products U.S.A.Substantele conţinute constituie elementele de structura fundamentală ale cartilajului osos. Este vorba despre condroitinsulfat, care este o substanţă ce participă la formarea matricei cartilaginoase ..
(Stoc EPUIZAT Temporar) Comprimate eficiente pentru nutriţia oaselor cu condroitin, glucoz...
104.00 Lei
72.00 Lei
Glucozamina, Condroitina MSM si Extract de MACESE pentru circa doua luni. Este un supliment nutritiv recomandat persoanelor cu risc crescut de îmbolnăvire a sistemului osos (femei la menopauză, după operaţii ginecologice şi persoane în vârstă), sau care depun eforturi fizice intense (sportivi).Substanţele conţinute constituie elementele de structur..
Glucozamina, Condroitina MSM si Extract de MACESE pentru circa doua luni. Este un suplimen...
72.00 Lei
45.00 Lei
Magne Trio este un produs premium din sortimentul Vitaking, conceput special pentru dezvoltarea și întărirea oaselor. Într-o singură capsulă oferă, în cea mai bună calitate şi cantite maximă, următoarele substanțe: Citrat de magneziu Ionii de magneziu sunt necesare funcţionării muşchilor, în mod deosebit miocardul (muşchiul inimii) are nevoie de..
Magne Trio este un produs premium din sortimentul Vitaking, conceput special pentru dezvol...
45.00 Lei
ARATA 1 la 9 din 17 (2 Pagini)