• Cosul de cumparaturi este gol!

Informatii Plata si Livrare

Toate preţurile afişate conţin TVA. Toate comenzile onorate sunt însoţite de factură fiscală.

Suma facturii este egală cu suma facturii proforme care vă este trimisă la adresa Dvs de email, imediat după finalizarea comenzii. Dacă sunteți calificat la transport gratuit, trebuie să achitați doar prețul produselor comandate. Nu aplicăm cheltuieli ascunse, sub nici o formă.

Livrarea produselor se va efectua astfel:

Până la valoarea de 250 RON inclusiv, prețul transportului prin CURIERAT RAPID este14 Lei. Dacă adresa respectivă nu se află în zona de acoperire a curieratului rapid, pot apărea taxe suplimentare. 

Livrare GRATUITA: Dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 250 RON, cheltuielile transportului sunt preluate de firma noastră, indiferent de metoda de transport.

Dacă alegeţi Poşta Română, produsele comandate le veţi primi în aproximativ 3 zile lucrătoare. În acest caz veţi primi un aviz cu care trebuie să vă prezentaţi la oficiul poştal de care aparţineţi. În cazul în care avizul nu ajunge la Dvs, este recomandat să cereţi informaţii în legătură cu sosirea coletului la oficiul poştal.

În cazul în care optaţi pentru curierat rapid (DPD), livrarea produselor se va face in aproximativ 24 ore, la adresa de livrare.