• Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTARE - niacinaProduse ce corespund criteriilor de cautare

46.00 Lei
Niacinamida și niacinul sunt două forme ale vitaminei B3. Când o amidă se atașează de niacin, acesta devine niacinamidă. Deși ambele sunt forme ale vitaminei B3 ele au efecte terapeutice diferite. Este recomandat în eliminarea alcoolului din organism, protejează funcțiile hepatice. Niacinamida nu are aceleași efecte farmacologice ca și niacina. Nia..
Niacinamida și niacinul sunt două forme ale vitaminei B3. Când o amidă se atașează de niac...
46.00 Lei
37.00 Lei
Vitamina B3 constituie un factor important în hrănire, participând activ la metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor, deci la metabolismul general al organismului.Primele simptome ale deficitului de niacină pot fi:- oboseala- reducerea capacității de contracție a mușchilor;- dispariția poftei de mâncare;- modificări ale aspectului pielii;-..
Vitamina B3 constituie un factor important în hrănire, participând activ la metabolismul p...
37.00 Lei
67.00 Lei
Vitamina B3 Swanson USA. Vitamina B3 niacina constituie un factor important în hrănire, participând activ la metabolismul proteinelor, glucidelor şi lipidelor, deci la metabolismul general al organismului.Ce este vitamina B3 și de ce avem nevoie de ea?Alternativ, numită niacină, niacinamidă, nicotinamidă și acid nicotinic, vitamina B3 aparține grup..
Vitamina B3 Swanson USA. Vitamina B3 niacina constituie un factor important în hrănire, pa...
67.00 Lei
109.00 Lei
Vitamina B3 Niacinamida Swanson USA este utila pentru suport cardiovascular si energie. Este recomandat în eliminarea alcoolului din organism, protejează funcțiile hepatice. Niacinamida nu are aceleași efecte farmacologice ca și niacina. Niacinamida nu reduce colesterolul. Niacinamida se administrează în afecțiuni precum: ciroza, boala Parkins..
Vitamina B3 Niacinamida Swanson USA este utila pentru suport cardiovascular si energie. Es...
109.00 Lei
ARATA 1 la 4 din 4 (1 Pagini)