• Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTARE - biotinaProduse ce corespund criteriilor de cautare

69.95 Lei
(STOC EPUIZAT) Complex de multivitamine și minerale cu fier. Ţara de origine: SUA. Producător: Swanson Health Products U.S.A. Doza zilnică recomandată: 1 comprimat. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra într-un loc răcoros, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza ..
(STOC EPUIZAT) Complex de multivitamine și minerale cu fier. Ţara de origine: SUA. Pr...
69.95 Lei
32.00 Lei
Biotina (vitamina B7) este denumită și vitamina memoriei. Este una din puținele vitamine, care trec în lichidul cefalorahidian și astfel este direct implicată în metabolismul chimic al creierului.Deficitul de vitamina B7 poate apărea ca un rezultat al sindromului de intestin scurt, nutriției neadecvate sau sindromului de malabsorbţie. Consumul exce..
Biotina (vitamina B7) este denumită și vitamina memoriei. Este una din puținele vitamine, ...
32.00 Lei
43.55 Lei
Biotina (vitamina B7) este denumită și vitamina memoriei. Este una din puținele vitamine, care trec în lichidul cefalorahidian și astfel este direct implicată în metabolismul chimic al creierului.  Producător: Swanson Health Products U.S.A.Deficitul de vitamina B7 poate apărea ca un rezultat al sindromului de intestin scurt, nutriției neadecva..
Biotina (vitamina B7) este denumită și vitamina memoriei. Este una din puținele vitamine, ...
43.55 Lei
ARATA 1 la 3 din 3 (1 Pagini)