• Cosul de cumparaturi este gol!

DEODORANTI Naturali, FARA ALUMINIU

DEODORANTI Naturali, FARA ALUMINIU

De ce sa alegem deodoranti fara aluminiu? Anti-perspirantele traditionale blocheaza formarea transpiratiei. Particulele de aluminiu blocheaza porii si transpiratia ramane in organism. Acele anti-perspirante oarecum toxice au in compozitie pana la 25% saruri de aluminiu. Puteti observa ca pe lista de ingrediente a unui astfel de anti-perspirant din comert, veti vedea ca aluminiul este in top 3 ingrediente, ca pondere.

Deodorantii naturali fara aluminiu au proprietati anti-bacteriene ce blocheaza crearea bacteriilor responsabile de miros! Lasa, asadar, pielea sa respire si sa functioneze in mod NATURAL, dar fara miros.
30.80 Lei
Deodorant naturala fara aluminiu, cu aloe vera si ceai verde, produs de Faith in Nature Marea Britanie. Cristalul de sare hipoalergenic distruge bacteriile care cauzează mirosul neplăcut al corpului. Datorită compușilor naturali de cristal de sare nu înfundă porii și nu împiedică transpirația, adică procesul natural de detoxifiere a corpului. ..
Deodorant naturala fara aluminiu, cu aloe vera si ceai verde, produs de Faith in Nature Ma...
30.80 Lei
30.80 Lei
Deodrant natural fara aluminiu cu cristale marine, aloe vera si musetel. Cristalul de sare hipoalergenic distruge bacteriile care cauzează mirosul neplăcut al corpului. Datorită compușilor naturali de cristal de sare, nu înfundă porii și nu împiedică transpirația, adică procesul natural de detoxifiere a corpului. Ingrediente: Aqua, Aloe barbad..
Deodrant natural fara aluminiu cu cristale marine, aloe vera si musetel. Cristalul de sare...
30.80 Lei
30.80 Lei
Deodorant natural cu un singur ingredient: cristale marine. Cristalul de sare hipoalergenic distruge bacteriile care cauzează mirosul neplăcut al corpului. Datorită compușilor naturali de cristal de sare nu înfundă porii și nu împiedică transpirația, adică procesul natural de detoxifiere a corpului. Produsul este disponibil sub formă de știft. Amba..
Deodorant natural cu un singur ingredient: cristale marine. Cristalul de sare hipoalergeni...
30.80 Lei
ARATA 1 la 3 din 3 (1 Pagini)