• Cosul de cumparaturi este gol!

Extracte Naturale, Tratament Naturist cu Fructe, Seminte, Flori si PLANTE MEDICINALE, Spirulina, Chlorella

Extracte Naturale, Tratament Naturist cu Fructe, Seminte, Flori si PLANTE MEDICINALE, Spirulina, Chlorella
Medicina naturista are la baza cateva premise: - Medicul are datoria sa pastreze, in multe cazuri, o atitudine in expectativa. - Trebuie respectate semnalele pe care le da organismul. Medicul trebuie sa observe cu atentie schimbarile survenite la pacient. - Este mai bine sa preveniti decat sa vindecati. - Alimentatia este foarte importanta. "Hrana sa-ti fie medicament si medicamentul sa-ti fie hrana!", Hipocrate. - Intotdeauna trebuie utilizat remediul cel mai simplu si mai putin agresiv cu putinta. - Trebuie respectat ritmul organismului.
45.00 Lei
Acai Berry conţine antioxidanţi foarte importanţi pentru eliminarea toxinelor din organism şi curăţarea colonului. Adoptată pentru prima dată de brazilieni, bazele dietei cu Acai Berry au fost puse prin consumul fructelor din specia amazoniană de Acai. Aceste fructe conţin din belşug antioxidanţi şi conferă organismului o cantitate mare de energie...
Acai Berry conţine antioxidanţi foarte importanţi pentru eliminarea toxinelor din organism...
45.00 Lei
51.00 Lei
Extract de afine negre. Bogat în antocianide, pectine, flavonoide, taninuri precum și acizi vegetali acest produs este folosit ca adjuvant în afecţiuni vasculare, având efect favorabil asupra circulaţiei sanguine. Afinele negre sunt fructele cu cele mai mari cantităţi de substanţe antioxidante localizate în pigmentul colorat al fructului. Aceste su..
Extract de afine negre. Bogat în antocianide, pectine, flavonoide, taninuri precum și aciz...
51.00 Lei
56.00 Lei
Capsulele din sâmburi de struguri sunt utile ca remediu naturist pentru circulația venoasă, tratamentul varicelor și al vaselor de sânge sparte. Ingredientele naturale au efect antioxidant și previn îmbătrânirea și degradarea celulară. Fragilitatea capilară poate determina și afecțiuni oculare și de aceea, cu atât mai mult, capsulele din sâmburi de..
Capsulele din sâmburi de struguri sunt utile ca remediu naturist pentru circulația venoasă...
56.00 Lei
73.00 Lei
Chlorella este o alga bogata in clorofila ce creşte în apele dulci din sud-estul Asiei şi din Australia. Continutul foarte mare de clorofilă (cel mai mare din regnul vegetal) este completat şi de alte principii active benefice sanatatii. După ce a devenit una dintre cele mai studiate specii medicinale din lume, Chlorella se bucură de prima recunoaș..
Chlorella este o alga bogata in clorofila ce creşte în apele dulci din sud-estul Asiei şi ...
73.00 Lei
39.00 Lei
Echinacea sporește abilitatea celulelor de a distruge bacteriile, de a inhiba virusurile și de a activa alte răspunsuri și reacții de imunizare a organismului. Conform unei metaanalize publicate în prestigiosul Jurnal Lancet Boli Infecțioase, Echinacea poate preveni 58% din cazurile de răceală și poate reduce durata bolii cu 1-4 zile.Rezultatele ce..
Echinacea sporește abilitatea celulelor de a distruge bacteriile, de a inhiba virusurile ș...
39.00 Lei
68.00 Lei
Pentru sănătatea prostatei tratament naturist recomandat este cu: extract de urzica (Urtica doica), extract de palmier pitic (Serenoa repens), extract de pufulita-cu-flori-mici (Epilobium parviflorum).Complexul de vitamine Vitaking Prostate, o combinație din 3 plante medicinale excelente, urzica, palmierul pitic și pufulița cu flori mici, asigură f..
Pentru sănătatea prostatei tratament naturist recomandat este cu: extract de urzica (Urtic...
68.00 Lei
22.00 Lei
Usturoiul este un adevarat antibiotic natural si un mod de a combate colesterolul rau. Daca ritmul activ de viata nu ne permite sa consumam usturoi zilnic, atunci capsulele naturale de usturoi sunt recomandate! Pe langă rolul deosebit pe care îl are în buna funcţionare a sistemului cardiovascular, usturoiul posedă un puternic efect antibiotic, cont..
Usturoiul este un adevarat antibiotic natural si un mod de a combate colesterolul rau. Dac...
22.00 Lei
52.00 Lei
 Frunze de maslin extract standardizat. Un antibiotic natural. Principiile active pe care aceste frunze le conţin sunt printre cele mai bune antiinfecţioase din lume.Practic, ele sunt considerate medicament strategic, extractele de măslin combătând eficient bacteriile ucigaşe folosite în bioterorism, cum ar fi cele care produc antraxul sau bot..
 Frunze de maslin extract standardizat. Un antibiotic natural. Principiile active pe ...
52.00 Lei
47.00 Lei
Ginkgo Biloba este supra numit și "arborele memoriei", folosit în medicina tradițională deoarece compușii din frunzele sale îmbunătățeau activitatea creierului. Ginkgo Biloba uimește mai întâi prin forma specială a frunzelor bilobate (formate din doi lobi) cu formă triunghiulara. Însă, pe lângă aspectul ornamental recunoscut, frunzele de ginkgo au ..
Ginkgo Biloba este supra numit și "arborele memoriei", folosit în medicina tradițională de...
47.00 Lei
ARATA 1 la 9 din 21 (3 Pagini)