• Cosul de cumparaturi este gol!

DULCIURI Non-Alergeni: Fara Gluten, Fara Lapte, fara Zahar adaugat

DULCIURI Non-Alergeni: Fara Gluten, Fara Lapte, fara Zahar adaugat

Dulciuri speciale pentru persoanele care au alergii la gluten și lapte, respectiv lactoză. Aceste batoane și ciocolate nu au gluten, nu au lapte, nu au zahăr adăugat. Alimente ce pot fi consumate în siguranță de persoanele care suferă de alergii alimentare.

Dulciurile sănătoase pot fi oferite și copiilor sau persoanelor care evită alimentele nesănătoase. Dulciurile au fibre dietetice sănătoase care susțin tranzitul intestinal și aduc beneficii prebiotice. SĂNĂTATEA POATE FI DULCE!


4.95 Lei
Baton alune invelit in ciocolata este potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo. Fara gluten, fara lapte, cu ulei de cocos. Nu contine zaharuri adaugate.Ingrediente: alune 18%, fibre vegetale (oligofructoză, polidextroză), amidon de tapioca, faina de cocos 13%, ulei de cocos 9%, unt de cacao, pudra de cacao, indulcitor (eritrit),agent de ume..
Baton alune invelit in ciocolata este potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo. Fa...
4.95 Lei
4.95 Lei
Baton ciocolata cu gust de ciocolata si rum, potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo, fara gluten, fara lapte, cu ulei de cocos. Nu contine zaharuri adaugate. Ingrediente: pudra de cacao, ulei de cocos 13%, fibre vegetale (oligofructoză, polidextroză), faina de cocos 10%,unt de cacao, indulcitor (eritrit), amidon de tapioca, agent de ..
Baton ciocolata cu gust de ciocolata si rum, potrivit pentru dieta vegetariana, keto si pa...
4.95 Lei
4.95 Lei
Baton cafea invelit in ciocolata este potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo. Fara gluten, fara lapte, cu ulei de cocos. Nu contine zaharuri adaugate. Ingrediente:faina de cocos 16%, fibre vegetale (oligofructoză, polidextroză), ulei de cocos 12%, indulcitor (eritrit), amidon de tapioca, unt de cacao, pudra de cacao, bucati boabe de ..
Baton cafea invelit in ciocolata este potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo. Fa...
4.95 Lei
4.95 Lei
Baton caramel si alune invelit in ciocolata este potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo. Fara gluten, fara lapte, cu ulei de cocos. Nu contine zaharuri adaugate. Ingrediente: alune 18%, fibre vegetale (oligofructoză, polidextroză), amidon de tapioca, faina de cocos 10%, ulei de cocos 9%, unt de cacao, indulcitor (eritrit), pudra de c..
Baton caramel si alune invelit in ciocolata este potrivit pentru dieta vegetariana, keto s...
4.95 Lei
4.95 Lei
Baton cocos invelit in ciocolata este potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo. Fara gluten, fara lapte, cu ulei de cocos. Nu contine zaharuri adaugate. Ingrediente: cocos 35%, fibre vegetale (oligofructoză, polidextroză), unt de cacao, indulcitor (eritrit),  amidon de tapioca, ulei de cocos 8%,  agent de umezire: glicerina, ..
Baton cocos invelit in ciocolata este potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo. Fa...
4.95 Lei
4.95 Lei
Baton ciocolata cu gust de Padure Neagra, potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo, fara gluten, fara lapte, cu ulei de cocos. Nu contine zaharuri adaugate. Ingrediente: pudra de cacao, faina de cocos 13%, fibre vegetale (oligofructoză, polidextroză), indulcitor (eritrit), ulei de cocos 11%, amidonde tapioca, unt de cacao,  agent ..
Baton ciocolata cu gust de Padure Neagra, potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo...
4.95 Lei
ARATA 1 la 6 din 6 (1 Pagini)