• Cosul de cumparaturi este gol!

Despre Noi

Vitamine, Plante, Stevia, Cosmetice Naturale

Produsele noastre sunt testate permanent în laboratoare acreditate independente. Garantăm complet acurateţea şi veridicitatea datelor specificate pe etichetă.

200
Produse in stoc
81%
Clienti care revin

Tu consumi cele 5 portii de legume si fructe recomandate zilnic?

De ce sa alegem vitamine si minerale?

Desi cea mai mare parte din beneficii se poate obtine numai prin dieta, dintr-un motiv sau altul, multe persoane nu consuma cele cinci portii de legume si fructe recomandate de Institutele de Nutritie si Cercetare in domeniul Bolilor Metabolice si Sanatatii Generale. Studiul Pracon autorizat de Consiliul pentru Nutritie Responsabila SUA, a estimat ca s-ar putea economisi 8.7 miliarde de dolari, care se cheltuiesc pentru tratarea a multe boli majore, daca s-ar consuma antioxidanti, vitamina C, vitamina E si beta-caroten la valori optime.

Stiati ca?

50% dintre adultii cu un serviciu activ nu consuma legume zilnic si 70% nu consuma fructe bogate in vitamina C? Acestia au nevoie, desigur, de suplimente si vitamine care sa substituie aceasta carenta si care sa sustina buna functionare a organismului si sanatatea generala!

Ne putem controla starea de sanatate?

Genele joaca un rol deosebit de important dar si conditiile de mediu, hranirea in principal, joaca, de asemenea, un rol semnificativ in starea generala de sanatate. Chiar si cand genele impun limitari, o alimentatie sanatoasa ne poate influenta in mod considerabil si pozitiv sanatatea.