• Cosul de cumparaturi este gol!

Coenzima Q10 Naturala

Coenzima Q10 Naturala

Coenzima Q10 este cunoscuta si sub numele de ubichinona si este raspandita in tot corpul omenesc. Coenzima Q10 este esentiala pentru o sanatate optima si multi dintre cei ce sufera de inima sau care iau medicamente de scadere a colesterolului sunt supusi riscului de a pierde Q10, uneori cu urmari nedorite.
Coenzima Q10 actioneaza ca un catalizator in lantul de reactii chimice care creaza adenozin trifosfatul (ATP) un compus care mareste randamentul energetic cu care functioneaza celulele. Nu in mod intamplator, Q10 de gaseste cel mai mult in organele care necesita o cantitate mare de energie, in special inima si ficatul si in sistemul imunitar! Cercetarile asupra efectelor benefice asupra pacientilor de boli de inima sunt intr-un numar remarcabil, cu dovezi in favoarea acestui supliment esential.


48.00 Lei
Coenzima Q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată. Putem să amânăm procesul de îmbătrânire prin adoptarea unei diete bogate în coenzima Q10 şi prin suplimentarea acestui antioxidant miraculos. Coenzima Q10 (cu altă denumire CoQ10 ) este o substanţă pe care - într-o cantitate mai mică sau mai mare - o produce fiecare organism viu. Coenzima e..
Coenzima Q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată. Putem să amânăm procesul de îmb...
48.00 Lei
59.00 Lei
Coenzima q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată și este utilă pentru sănătatea inimii, îmbunătățirea nivelului de energie și regenerarea celulară. Numită şi ubiquinonă, coenzima Q10 este o substanţă produsă în organismul uman, ea fiind prezentă în toate celulele. Dupa varsta de 30 de ani conezima Q10 este din ce in ce mai necesara in orga..
Coenzima q10 naturală este extrasă din drojdie fermentată și este utilă pentru sănătatea i...
59.00 Lei
73.00 Lei
Complex CARDIOLOGIC este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținerea sănătății inimii și a sistemului sanguin. Fiecare capsulă Cardiolic conține în cantități mari Omega3, Coenzima Q10, extract de usturoi fără miros și L-Carnitină.Omega 3 – un antioxidant puternic. Cercetătorii au demonstrat că grăsimile Omega-3 din suplimente..
Complex CARDIOLOGIC este compus din 4 elemente esențiale, fiecare contribuind la menținere...
73.00 Lei
ARATA 1 la 3 din 3 (1 Pagini)