• Cosul de cumparaturi este gol!

STEVIA: CIOCOLATA Belgiana Cavalier Fara Zahar Adaugat!

STEVIA: CIOCOLATA Belgiana Cavalier Fara Zahar Adaugat!

Cu ce putem inlocui zaharul in mod natural? Stevia este o solutie naturala pentru ca este o planta saraca in calorii. Componentele steviei sunt de 300 de ori mai dulci decat zaharul. Spre deosebire de zahar, frunzele sau extractele de stevie au toleranta foarte buna la gatire la temperaturi ridicate, nu fermenteaza si contin aproape 0 calorii. Stevia contine flavonoizi polifenolici antioxidanti benefici precum kaempferol, quercetin, acid clorogenic, acid cafeic, isoquercitrin, isosteviol etc. Studiile au descoperit ca kaempferol poate reduce riscul de cancer pancreatic cu 23% (American Journal of Epidemiology).

Stevia aproape foarte putine calorii, ceea ce o recomanda pentru persoane care au diabet, tin cura de slabire sau pur si simplu vor sa traiasca sanatos.


10.50 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) Ciocolata alba cu crema delicioasa de nuca de cocos, produsa in Belgia de celebra companie Cavalier. Ciocolata nu are zahar adaugat, ci este indulcita doar cu planta stevia.Ingrediente: fibre vegetale (dextrina, inulina, oligofructoza), unt de cacao, ulei vegetal, lapte praf integral, zer praf, lapte praf degresat, indulcito..
(Stoc EPUIZAT Temporar) Ciocolata alba cu crema delicioasa de nuca de cocos, produsa in Be...
10.50 Lei
17.60 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) Ciocolata belgiana Cavalier cu lapte si mici bucatele de alune de padure este o delicatesa preferata de catre toti cei care doresc sa evite zaharul! Ciocolata nu are zahar adaugat, ci este indulcita doar cu planta stevia.Ingrediente: unt de cacao, lapte praf integral, fibre vegetale (dextrina, inulina, oligofructoza), masa d..
(Stoc EPUIZAT Temporar) Ciocolata belgiana Cavalier cu lapte si mici bucatele de alune de ...
17.60 Lei
17.60 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) Ciocolata belgiana delicatesa cu umplutura de crema de praline cu alune, reprezentand calitatea superioara Cavalier Belgia. Ciocolata nu are zahar adaugat, ci este indulcita doar cu planta stevia.Ingrediente: unt de cacao, lapte praf integral, fibre vegetale (dextrina, inulina, oligofructoza), alune (12%), masa de cacao, zer..
(Stoc EPUIZAT Temporar) Ciocolata belgiana delicatesa cu umplutura de crema de praline cu ...
17.60 Lei
17.60 Lei
Ciocolata belgiana Cavalier cu lapte este o delicatesa preferata de catre toti cei care doresc sa evite zaharul! Ciocolata nu are zahar adaugat, ci este indulcita doar cu planta stevia.Ingrediente: unt de cacao, lapte praf integral, fibre vegetale (dextrina, inulina, oligofructoza), masa de cacao, zer praf, indulcitor (eritriol, steviol glicozide),..
Ciocolata belgiana Cavalier cu lapte este o delicatesa preferata de catre toti cei care do...
17.60 Lei
10.50 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) Ciocolata neagra 85% cacao cu fructe de padure (zmeura, afine, coacaze), produsa in Belgia de celebra companie Cavalier. Ciocolata nu are zahar adaugat, ci este indulcita doar cu planta stevia.Ingrediente: masa de cacao, fibre vegetale (dextrina, inulina, oligofructoza), indulcitori (eritritol, steviol glicozide), unt de cac..
(Stoc EPUIZAT Temporar) Ciocolata neagra 85% cacao cu fructe de padure (zmeura, afine, coa...
10.50 Lei
17.60 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) Ciocolata neagra cu 85% cacao de cea mai buna calitate, fara zahar adaugat, indulcita doar cu planta stevia. Bogata in fructe de padure precum zmeura, afine, coacaze. Ciocolata neagra belgiana reprezinta faimoasa calitate belgiana. Ciocolata Cavalier Belgia poate fi savurata ca atare sau folosita ca ingredient pentru prajitu..
(Stoc EPUIZAT Temporar) Ciocolata neagra cu 85% cacao de cea mai buna calitate, fara zahar...
17.60 Lei
17.60 Lei
Ciocolata neagra cu 85% cacao de cea mai buna calitate, fara zahar adaugat, indulcita doar cu planta stevia. Ciocolata neagra belgiana reprezinta faimoasa calitate belgiana. Ciocolata Cavalier Belgia poate fi savurata ca atare sau folosita ca ingredient pentru prajituri, torturi. Cu indulcitor natural Stevia.Ingrediente: masa de cacao, fibre v..
Ciocolata neagra cu 85% cacao de cea mai buna calitate, fara zahar adaugat, indulcita doar...
17.60 Lei
17.60 Lei
O ciocolata belgiana delicioasa cu umplutura de crema de cafea, reprezentand calitatea superioara Cavalier Belgia. Ciocolata nu are zahar adaugat, ci este indulcita doar cu planta stevia.Ingrediente: masa de cacao, fibre vegetale (dextrina, inulina, oligofructoza), alune (11%), unt de cacao, indulcitori (eritritol, stevilo glicozide), lapte praf in..
O ciocolata belgiana delicioasa cu umplutura de crema de cafea, reprezentand calitatea sup...
17.60 Lei
10.50 Lei
(Stoc EPUIZAT Temporar) O ciocolata neagra belgiana delicioasa care contine mici chips-uri de cacao. Este excelenta ca atare sau folosita in prajituri, chiar si in timpul dietei paleo. Ciocolata nu are zahar adaugat, ci este indulcita doar cu planta stevia.Ingrediente: masa de cacao, fibre vegetale (dextrina, inulina, oligofructoza), indulcitori (e..
(Stoc EPUIZAT Temporar) O ciocolata neagra belgiana delicioasa care contine mici chips-uri...
10.50 Lei
ARATA 1 la 9 din 10 (2 Pagini)