• Cosul de cumparaturi este gol!

CAUTARE - calciuProduse ce corespund criteriilor de cautare

37.00 Lei
Formula calciu-magneziu-zinc este esențială pentru un sistem nervos puternic și relaxat. Acționând împreună, cele trei elemente mențin buna funcționare a inimii și circulației, elimină nervozitatea și stresul, reglează activitatea prostatei.Calciul este mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman, și are mai multe funcții importante..
Formula calciu-magneziu-zinc este esențială pentru un sistem nervos puternic și relaxat. A...
37.00 Lei
42.00 Lei
Un produs cu calciu şi magneziu, care are o absorbţie excelentă. Calciu 500 MG + Magneziu 250 MG. Raportul dintre cele două minerale este deosebit de important și este ideal în proporția de 2:1.Calciul este un mineral care deseori lipsește din alimentația femeilor. În anumite etape ale vieții, ca de exemplu în timpul sarcinii și al alăptării, este ..
Un produs cu calciu şi magneziu, care are o absorbţie excelentă. Calciu 500 MG + Magneziu ...
42.00 Lei
38.00 Lei
Capsule gelatinoase cu calciu lichid şi magneziu. Acestea oferă o absorbţie mai bună în comparație cu comprimatele.Calciul este mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman, și are mai multe funcții importante în organism. Calciul deține un rol important în transmiterea impulsurilor nervoase, fiind un tonic al sistemului nervos și co..
Capsule gelatinoase cu calciu lichid şi magneziu. Acestea oferă o absorbţie mai bună în co...
38.00 Lei
65.00 Lei
Complex de multivitamine și minerale cu fier. Ţara de origine: SUA. Producător: Swanson Health Products U.S.A. Doza zilnică recomandată: 1 comprimat. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra într-un loc răcoros, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recoman..
Complex de multivitamine și minerale cu fier. Ţara de origine: SUA. Producător: Swans...
65.00 Lei
ARATA 1 la 4 din 4 (1 Pagini)